Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

68,1 ИЛЈ. € / 4,2 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

68.068 €

6 решенија