Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

121,3 ИЛЈ. € / 7,5 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Растително производство

121.266 €

11 решенија