Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

93 ИЛЈ. € / 5,7 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

92.956 €

13 решенија