Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,1 ИЛЈ. € / 988,8 ИЛЈ. ДЕН.

9 решенија

Сточарско производство

16.079 €

9 решенија