Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

210,1 ИЛЈ. € / 12,9 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Растително производство

113.380 €

19 решенија

Сточарско производство

96.677 €

11 решенија