Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

74,9 ИЛЈ. € / 4,6 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

74.883 €

6 решенија