Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,6 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

15.294 €

11 решенија