Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11 ИЛЈ. € / 674 ИЛЈ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

10.960 €

2 решенија