Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

150,5 ИЛЈ. € / 9,3 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

150.459 €

7 решенија