Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

67,9 ИЛЈ. € / 4,2 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

32.526 €

12 решенија