Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,8 ИЛЈ. € / 728,4 ИЛЈ. ДЕН.

3 решенија

Сточарско производство

11.844 €

3 решенија