Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

50,3 ИЛЈ. € / 3,1 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

44.570 €

14 решенија