Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

41,5 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

40.036 €

10 решенија