Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,3 ИЛЈ. € / 634,7 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

10.320 €

10 решенија