Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

56 ИЛЈ. € / 3,4 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Сточарско производство

47.213 €

15 решенија