Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,2 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

17.248 €

5 решенија