Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

41,6 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

29 решенија

Сточарско производство

24.063 €

13 решенија