Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

38,1 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

28.434 €

10 решенија