Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,2 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

19.092 €

11 решенија