Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

891,2 ИЛЈ. € / 54,8 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Растително производство

891.227 €

28 решенија