Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,4 ИЛЈ. € / 640,7 ИЛЈ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

10.418 €

5 решенија