Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

49,4 ИЛЈ. € / 3 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

49.358 €

7 решенија