Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,9 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

23.933 €

2 решенија