Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

102,8 ИЛЈ. € / 6,3 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Растително производство

102.847 €

20 решенија