Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

29,3 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

29 решенија

Сточарско производство

15.618 €

13 решенија