Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

7,8 ИЛЈ. € / 482 ИЛЈ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

7.838 €

11 решенија