Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

41,8 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

28.662 €

12 решенија