Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

208,5 ИЛЈ. € / 12,8 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Растително производство

131.765 €

14 решенија

Сточарско производство

76.687 €

16 решенија