Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,1 ИЛЈ. € / 746,6 ИЛЈ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

12.139 €

6 решенија