Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

45,2 ИЛЈ. € / 2,8 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

39.900 €

11 решенија