Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

54,1 ИЛЈ. € / 3,3 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

43.119 €

8 решенија