Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,9 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

34.689 €

14 решенија