Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,3 ИЛЈ. € / 942,7 ИЛЈ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

15.328 €

5 решенија