Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

353,7 ИЛЈ. € / 21,8 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Растително производство

353.702 €

24 решенија