Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,3 ИЛЈ. € / 755,1 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

4.840 €

10 решенија