Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

15.335 €

5 решенија