Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

594,1 ИЛЈ. € / 36,5 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Растително производство

594.065 €

22 решенија