Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,2 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

39.866 €

6 решенија