Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

40,7 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

40.732 €

11 решенија