Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31,9 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

26.744 €

11 решенија