Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

142,7 ИЛЈ. € / 8,8 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

141.907 €

10 решенија