Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,9 ИЛЈ. € / 854 ИЛЈ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

12.098 €

11 решенија