Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

54,9 ИЛЈ. € / 3,4 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

54.918 €

7 решенија