Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

54,4 ИЛЈ. € / 3,3 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

45.439 €

15 решенија