Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,7 ИЛЈ. € / 780,9 ИЛЈ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

12.365 €

10 решенија