Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

267,9 ИЛЈ. € / 16,5 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Растително производство

267.915 €

15 решенија