Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,3 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

23.337 €

13 решенија