Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

358,3 ИЛЈ. € / 22 МИЛ. ДЕН.

36 решенија

Растително производство

322.566 €

23 решенија

Сточарско производство

35.743 €

13 решенија