Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,8 ИЛЈ. € / 664 ИЛЈ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

10.797 €

4 решенија