Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

483,4 ИЛЈ. € / 29,7 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Растително производство

216.404 €

13 решенија

Сточарско производство

266.980 €

11 решенија